FELINNA INCH LOSS Lotion

PERHATIAN !!! 

SILA BACA INFO DIBAWAH SEBELUM BELI !!!

DIRECT ORDER ONLY !!!

HANYA RM75.00 FREE POS SEM.

           RM80.00 FREE POS Sbh/Srwk 

Ada Free 2 unit slimming soap 

SMS/Call 0174180982 untuk order.

STOK SENTIASA READY !!.

BAGI PEMBELI ONLINE (ADD TO CART) ABAIKAN KOS SHIPPING.

HARGA FIX UNTUK PRODUK FELINNA INCH LOSS Lotion SAHAJA.

HARAP MAKLUM !!

Lebih lanjut

Item in stock : 0

RM 75.00

Loyalty programBy buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of RM 1.00.



 

Berdaftar dengan KKM.

NOT120101613K. 

 

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT! 

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja.


2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!


3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 


4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!


5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)


6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha 


7) Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM

 

TESTIMONI INCHLOSS

 

Ini merupakan testimoni pengasasnya sendiri PN.FELINNA, jom baca testimoni beliau

TESTIMONI INCHLOSS

Ini merupakan testimoni pengasasnya sendiri PN.FELINNA, jom baca testimoni beliau sendiri

 

 

Testimonial Pengasas

 

 

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Cart  

(empty)

New products

No new products at this time

 

Kos Penghantaran

  • Sem. Malaysia RM6.00
  • Sarawak RM9.00
  • Sabah RM10.00

Pembayaran Diterima Melalui

CIMB BANK

No. Akaun : 02160000508109 

(NEW) : 8601707375
Nama : MONTANA KRISTAL ENT.

MAYBANK

No. Akaun :502090606928
Nama : MOHD RIDZUAN BIN JUSOH

counter customizable Unique Visitor

Sembang-Sembang

User Online

User Online: 3
Today Accessed: 462
Total Accessed: 85801
Your IP: 54.90.19.30